Vanliga frågor och svar

Hur blir jag medlem?

Klicka på medlemskap i menyraden, fyll i dina uppgifter och betala medlemsavgiften via Swish (hör av dig till info@linkopingboxning.com om annat betalsätt önskas). Är grupperna fulla finns istället ett formulär för intresseanmälan där.

Vad har jag på mig på träning?

Träningskläder och skor för inomhusbruk. Glöm inte vattenflaska!

Behöver jag egen utrustning?

Handskar finns att låna till att börja med, men vill du fortsätta behöver du köpa egna handskar och tandskydd. Vi säljer handskar genom klubben för 500 kr paret.

Hur hittar jag till träningen?

Vår lokal ligger i Sporthallen på Snickaregatan 32. Ta trappen ner till höger om huvudentrén och dörren in mitt emot äventyrsgolfen. Därifrån är det skyltat (Boxning) till vår lokal i källaren.

Kan jag byta om på plats?

Det finns omklädningsrum i anslutning till lokalen.

Hur vet jag vilken grupp som passar mig?

Har du aldrig boxat förut är det nybörjarträningen som gäller. Har du tidigare erfarenhet är du välkommen ner på träning för att prata med tränarna och se vad som passar bäst. Se även Träningsgrupper för mer information om de respektive grupperna. OBS: för deltagande i Elitgruppen krävs huvudtränare Örjan Holmströms godkännande.

Hur ser träningstiderna ut?

Vi delar in året i en vår- och hösttermin som följer skolårets terminer där avgift betalas per termin. Under sommaren håller vi stängt. För tider, se Träningsschema.

Kan jag boka er för ett företagsevent, svensexa/möhippa eller liknande?

Det går bra! Hör av er till info@linkopingboxning.com för mer information och pris.

/